menu
La millor comunicació
és la que fan els
clients satisfets.

QUI
SOM

Som una agència de comunicació formada per periodistes amb gran experiència en el sector. Comptem amb un equip de periodistes i dissenyadors altament qualificats i especialitzats en diferents sectors com a economia, esports, construcció, cultura o turisme. Oferim servicis integrals de comunicació, totalment adaptats a les necessitats de cada empresa, amb una actitud proactiva a l'hora de suggerir temes, esdeveniments o estratègies.

Agua y Sal Comunicación oferix de forma integrada tots els servicis de comunicació: Relació amb mitjans, community mànager, disseny editorial de manera que estructura el seu treball com un tot, que es retroalimenta, permetent un coneixement major i profund del client i les seues necessitats, així com la millora i definició de les accions a cometre. Un treball que realitza íntegrament l'equip amb una relació permanete i transversal amb els seus clients.

GABINET
DE PREMSA

La comunicació forma part essencial de l'estratègia corporativa d'una qualsevol empresa. Hui en dia és difícil pensar en el desenrotllament d'una iniciativa empresarial sense plantejar-se seriosament els seus aspectes comunicatius, donada la influència de la comunicació en la societat. El coneixement dels continguts empresarials s'ha anat convertint en una necessitat tant per a l'empresa com per al públic. Això ha portat a potenciar l'activitat comunicativa de signe extern. Per a aconseguir una situació de competència en este camp, cal conéixer bé els mitjans de comunicació social: com són, quins mecanismes d'actuació tenen, quines avantatges i inconvenients pot reportar el seu ús, etc. Per això és fonamental que un gabinet de premsa s'encarregue de la seua gestió.

Coneixedors de l'especificitat del sector econòmic i empresarial i les seues necessitats, el gabinet de premsa es convertix en la peça fonamental per al desenrotllament de les polítiques de comunicació anteriorment mencionades. Suposa un primer pas, però també el principal per a aconseguir els objectius tant de reconeixement institucional i social com de captació de nous clients i de percepció per part de la societat.

Metodología de trabajo en comunicación

METODOLOGIA DE TREBALL

1. Està en contacte permanent amb l'empresa.
2. Proposa i coordina les accions de comunicació.
3. Supervisa tota l'estratègia així com qualsevol acció comunicativa, ja siga esta una imatge, una inauguració, un document o pàgina web.
4. Transforma en notícia els actes i informacions de l'empresa.
5. Manté una realitat fluida amb els mitjans de comunicació.
6. Segmenta i selecciona els mateixos per a poder oferir notícies adaptades a cada un d'ells segons els seus públics objectius: (econòmic, social, laboral, etc...)
7. Exercix funcions de consultoria i formació per a instaurar una cultura comunicativa l'empresa.

Diseño Editorial

DISSENY
EDITORIAL

Agua y Sal Comunicación és una empresa especialitzada en la realització de revistes corporatives incloent en els seus treballs tots els processos necessaris: redacció de continguts, correcció de textos, obtenció d'imatges, disseny, maquetació i impressió. Amb una estètica atractiva, amb rigor i amenitat, amb un format perdurable en el temps, la revista corporativa es convertix en una ferramenta fonamental integrada dins de tot el projecte comunicatiu gestionat per Agua y Sal Comunicación, la qual cosa garantix el coneixement en profunditat de les notícies, la seua rellevància i tractament específic
La revista a més permet una presència molt visible en la societat, durable i permanent i un vincle d'unió amb els clients i prescriptores.
Diseño Editorial

MÀRQUETING
ONLINE

Abans d'iniciar una estratègia de comunicació en xarxes socials hem de conéixer la situació de l'empresa en el mercat. Per a això haurem d'analitzar els objectius estratègics de l'empresa, quins són els seus clients actuals i potencials, els recursos amb què compte i el posicionament com a marca. Després d'analitzar-la s'establiran els objectius i l'estratègia. En funció d'eixa estratègia utilitzarem diverses ferramentes per a ajudar a posicionar l'empresa en Internet

SMM (Social Mitja Màrqueting)
SEO (Search Engine Optimization)
SEM (Search Engine Màrqueting)
Monitorització
Analítica web
Reputació online

Diseño web

DISSENY
WEB

T'oferim:
Un lloc web corporatiu en què podràs administrar tots els seus continguts. Dissenys totalment personalitzats, adaptats a la imatge corporativa de la teua empresa. Llocs web adaptats a dispositius mòbils (smartphones i tablets) , preparats per a compartir els seus continguts en xarxes socials i construïts per a posicionar-se millor en els resultats de Google i altres buscadors. Una botiga online completament personalitzada, des de la que podràs vendre els teus productes, oferir diverses formes de pagament, administrar el catàleg d'articles, els preus, l'estoc, els clientes... Aplicacions web a mesura. Podem desenrotllar qualsevol programa de gestió per a la teua empresa. Però, ara, no hauràs d'estar en l'oficina per a treballar amb ell. El programa s'allotja en un servidor web i podràs accedir des de qualsevol ubicació amb accés a Internet

LA TEUA EMPRESA EN INTERNET

ON
ESTEM
Agua y Sal Comunicación S.L.U.
_
Turia, 53, baix
46008 València - Espanya

_
+34 645 697 286
info@aguaysalcomunicacion.com

Agua y Sal Comunicación LinkedinAgua y Sal Comunicación FacebookAgua y Sal Comunicación TwitterAgua y Sal Comunicación Instagram

FORMULARI DE CONTACTE

NOM
TELÈFON
E-MAIL
WEB
MISSATGE