Passió en les ones

Un nou programa a À Punt ràdio, un equip il·lusionat, entrevistes, empreses valencianes, actualitat i molta passió.

‘Cadena de Valor’ (*) ha complit dues temporades en programació diària el 2023 i és un fill més de la família Agua y Sal. Des d’ací volem rendir-li homenatge amb unes línies del que ha significat per a Pere, Desirée i Cora, que han treballat amb ganes per a parlar dels temes d’economia i empresa que ens interessen com a societat.

Comencem pel co presentador del programa, Pere Ferrer: «Assumir el repte de ‘Cadena de Valor’ ha sigut com llançar-se a una mar, això sí, per a res en calma, però amb un equip que ha sabut remar a bon ritme. Dia a dia hem tirat avant un programa en el qual hem crescut tots professionalment i, sobretot, hem generat un contingut amè, didàctic i informatiu, cedint tot el protagonisme als nostres convidats: col·laborador(e)s, empreses, emprenedor(e)s, institucions o associacions que destaquen, cadascun en el seu sector, per qüestions d’eficiència, innovació, qualitat, internacionalització, igualtat o formació, entre d’altres».

Desirée Tornero lo ha vivido desde el control técnico. Cuando estudiaba periodismo, tuvo la oportunidad de realizar prácticas en el diario Levante y en la emisora de la Cope en València y aquella experiencia le encantó. Por eso, ocho meses de radio diaria en ‘Cadena de Valor’ han sido para ella «muy gratificante», sobre todo por ver cómo Pere y Cora «han disfrutado y han puesto todo su talento para hacernos descubrir que la economía nos puede interesar a todo el mundo».

Cora Raga, que ha treballat des de dins en la secció de xarxes socials, des de fora fent enquestes i al costat fent de tot i més, ho té clar quan diu que «una passió es pot descobrir». Encara té gravat el primer dia amb els cascos davant del micro, amb «nervis, o papallones en l’estómac» i està agraïda a Pere i Desirée, «per la valentia de portar endavant aquest projecte del que els va dir: si tu vas, jo vaig». Així és com ha pogut conéixer a gent que amb la paraula «meravellosa» o «fantàstica» dius que es quedaria curta: Laura (de la qui li van separar en nàixer), Alex, Reis i Arturo.

Com diu Pere: «Han sigut 160 programes de llarga travessia que esperem poder reprendre a la tardor. Una oportunitat de fer ràdio per a un equip que sempre ha estat molt vinculat a les ones».

Desirée le da las gracias a Arturo y Laura, de Ilusión Media; a Reis, la lingüista Alex y a todo el equipo técnico por haber hecho posible ‘Cadena de Valor’. Ahora toca descansar y disfrutar.

Ens escoltem a la tornada!

(*) Darrere del projecte de ‘Cadena de valor’ es troba Agua y Sal Comunicación i la productora Ilusión Media TV

Deja un comentario